• Vragen? 09:00u tot 18:00u

Geen producten in de winkelwagen.

Our Gallery

Our Contacts

27 Division St, New York, NY 10002, USA

iRecco@mail.com energy.IRecco@mail.com

+1 (800) 123 456 789
+1 (800) 321 456 746
Financieringsmogelijkheid voor onze klanten

Duurzaamheidslening

Financiering

Wilt u gaan voor het opwekken van uw eigen groene stroom met de nieuwste zonnesystemen? Zonder eigen spaargeld te investeren? Dan is onze Duurzaamheidslening wellicht ook geschikt voor u.

De Duurzaamheidslening is een lening met een vaste rente en beschikt over de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. Daarnaast hebben we de basis voor het aanvraagproces vereenvoudigd, door u te vragen om drie documenten: uw identiteitsbewijs, bankafschrift en uw loonstrook. In het begin van het aanvraagproces krijgt u al een voorlopige beoordeling van uw aanvraag, waardoor u sneller inzicht heeft of de Duurzaamheidslening voor u geschikt is. Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat er nog aanvullende documenten nodig zijn om de aanvraag af te ronden.

Wie zijn deze kredietverstrekkers?

Santander Consumer Finance Benelux is een instelling die verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar maakt voor consumenten. Het bedrijf is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar blijft zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit blijkt uit hun betrokkenheid in verschillende duurzame energieprojecten en de belofte om als instelling 0% C02-uitstoot te produceren in 2050.

fa_santander_consumer_finance_cv_pos_rgb

GreenLoans is een Nederlands bedrijf dat duurzame investeringen voor particulieren mogelijk maakt met geld uit groene fondsen. Hierdoor blijft het geld ten alle tijde groen. GreenLoans is onderdeel van ALFAM Consumer Credit, dat op haar beurt 100% dochter is van ABN AMRO Bank N.V.

Logo-GreenLoans

Voorwaarden

Wanneer u aan de onderstaande punten voldoet, komt u in aanmerking voor de Duurzaamheidslening:

  • – U bent tussen de 18 en 72 jaar oud.
  • – U heeft een vast inkomen.